Medlemskap

_MG_7672
Fotograf Bente Jo – Miss Pinup Norway 2017

Ønsker du å være en del av Pinup Norway? Vi dekker nå store deler av landet fra Vesterålen i nord til Grimstad i sør. Vi er hele tiden på jakt etter pinups som ønsker å ta del i vårt samfunn. Eneste kravet vårt er at du interesserer deg for pinup og retrorelaterte ting og at du representerer pinupkulturen med dens verdier. Men, du må være fylt 18 år for å være medlem.

Husk at du trenger hverken være erfaren eller ha stor følgegruppe for å bli medlem. Vi tar i mot alle med åpne armer. De som nettopp har oppdaget stilen og gjerne vil leve ut den, og de som gjerne har holdt på allerede i mange år.

I løpet av 2020 kommer vi til å dele inn nettverket i såkalte «chapters», inndelt i nord, midt, sør, øst og vest. Dette for å skape mer aktivitet og gjøre det lettere for medlemmer å treffes og bli kjent. Mer informasjon kommer!

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan å bli en del av Pinup Norge ved å sende oss en mail direkte til: pinupnorway@gmail.com med tema: Pinup Norway medlemskap så sender vi skjema og retningslinjer så snart vi kan. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere ❤

pinup-norway-crew-square

2 kommentarer om “Medlemskap

  1. Mitt store Idolicon fra 50-tallet er Betty Page…. Kjører en Sort Chevrolet 55, og Rockabilly stilen. Kjører mye i både Norge og Sverige. J skrur nok nesten like mye bil som gubben… Så er både feminin med kvinnelige former og røff i kanta og er nok Psyckobilly type…. Hører som oftes på 50-talls musikk også, drar ofte på konserter hjemme og i Sverige.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s