Styret i Pinup Norway

Serenity Siren, grunnlegger og leder.

Serenity Siren/Fotograf Bente Jo

Jeg har drevet med pinup i mange år, og det er for meg en slags bi-effekt av å ha en stor interesse for 50-tallet generelt.

Det startet med at jeg ble plukket ut som en av 12 finalister i Miss Pinup Scandinavia 2014, og i kjølvannet av det har mye skjedd! Fra å være totalt fremmed med å stå foran kamera til å beherske det (i allefall sånn noenlunde), til å grunnlegge dette nettverket og sparke i gang Miss Pinup Norway og til å leve ut livsstilen 100% uten å bekymre meg for hva andre skulle tenke og mene.

Mitt råd er bare kast deg ut i det! Bekymre seg kan man gjøre når man er død, livet er til for å leves. Når alt det skumle er over så kommer du til å være glad at du våget. Ta alt i små steg – det er sånn det har startet for de aller fleste uansett hva det er snakk om i livet. Du må prøve og feile – og så prøve igjen!

Jeg har selv slitt med mye gjennom årene, så jeg vet at det ikke alltid er så lett. Jeg har følt meg dum, stygg og ikke bra nok. Jeg har følt at ingenting jeg gjør blir lagt merke til, at ingen tar meg alvorlig. At jeg er patetisk. Jeg har en indre stemme som sjelden er min venn, og jeg har alltid trodd på den. Pinup har hjulpet meg veldig med det å lære å ikke høre på den stemmen, og faktisk motsi den. Jeg har lært masse om meg selv gjennom pinup, og jeg har vokst enormt. Jeg er sliter fortsatt med mitt, men på en annen måte. Dette nettverket grunnla jeg med det mål å kunne være en trygg plass for alle. Her skal vi være hverandres hjelp og støtte, og vi skal heie hverandre frem. Alle har vi vårt å stri med, og det er det rom for her. Ingen spørsmål er for dumme, og alle har en betydning.

Det kan nok se skummelt ut for en nysgjerrig stakkar som ser oss fra utsiden, men vit at nettverket består av alt fra ferske i stilen til de mer erfarne så her er rom for alle.

Øvrige styremedlemmer

Det er 4 kvinner som i tillegg til grunnlegger utgjør styret i dag. Nettverket har utviklet seg over all forventning, og er ikke lenger en oppgave som kan håndteres alene. I rollen som nestleder finner dere tidligere Miss Pinup Norway 2017 Tattoo&Champagne, og styremedlemmer er Marianne, Claudia og Elisabeth. Sammen er vi dynamitt!

Tattoo&Champagne/Fotograf Bente Jo