Fotograf Kristian Kittelsaa

Fotograf Kristian Kittelsaa holder til i Trondheim hvor han har et flott, moderne studio. Han elsker å ta bilder av mennesker i alle aldre, kjønn, farger og fasonger. Han er fleksibel med tanke på oppdrag andre steder, da han er sin egen sjef.

Hva pinup er for Kristian: «Pinup – for meg er det både et symbol på en tid som aldri kommer tilbake, da verden var positiv og full av glede over alt som var nytt (sånn ca 1950 og rundt der). Man var ikke redd for atomkrig, man var ikke i krig mot kroppen, alt var uskyldig og rent. I tillegg er det et symbol på kvinner som tør å være seg selv. Med livsglede og glimt i øyet. Jeg liker både den klassiske pinupen og den mer moderne varianten. Budskapet mitt må være noe sånn som: Se på disse flotte kvinnene! Sterke, intelligente kvinner med bein i nesa som vet hva de vil. »

Kristian ønsker å være en del av Retro Pinup Norway fordi han vil bidra gjennom fotografi til å vise at pinup ikke er avleggs, men lever i beste velgående. Hans mål er dessuten å bli Norges beste pinup-fotograf, noe som er utelukkende positivt for både nettverket og pinups i Norge!

Foruten å ta bilder så kan Kristian også hjelpe modeller med å plukke ut de beste bildene for en portfolio. «Man er aldri bedre enn sitt dårligste bilde, desverre, for det bildet husker folk. Da er det greit å ha en ekstern person som vet hva som trengs til å se gjennom bildene og luke ut de som ikke holder mål.»

Ta gjerne en kikk på hjemmesiden for bilder og info, eller send en mail til kristian@kittelsaa.com om du har noen forespørsler. Fotograf Kristian Kittelsaa fins også på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s