Pinup Norge Crew

Serenity Siren ❤

Dette bildet er tatt av Fotograf Elisabeth Jakobsen, sjekk gjerne ut siden hennes!

Jeg driver pinup under navnet Serenity Siren, og jeg er født og oppvokst i Trondheim. Alder? Tja, 20-something!

Jeg har drevet med pinup i snart ett år, har alltid hatt lyst til å prøve men aldri hatt motet.

Etter jeg ble plukket ut som en av 12 finalister i Miss Pinup Scandinavia 2014 (arrangert av Pinups & Kustoms Magazine), så tok jeg steget ut og prøvde meg foran kamera.

Og det er faktisk gøy!

Og det som var enda mer gøy var at jeg vant «Peoples choice»-award i finalen, en pris som var stemt frem av folket.

Jeg er også med i en amerikansk veldedighetsorganisasjon, Heels For Combat Boots, som jobber for soldater og veteraner med PTSD/TBI. HFCB har en kalender og en bok jeg er med i for salg nå. Så da er man publisert også!

Og etter deltakelsen i Miss Pinup Scandinavia ble jeg spurt om jeg ville være en av MirAnnas Calendargirls 2016, hennes formål er å samle penger til Wille-fonden, et fond som jobber for barn med udiagnostiserte hjerneskader.

Jeg synes det er flott at jeg kan bidra til gode formål ved å stå modell! Og jeg er veldig takknemlig for å få den muligheten også. For meg var det stort å bli spurt.

Jeg har også en Facebook-side, og har nettopp startet en blogg. Den er veldig fersk, og jeg er veldig dårlig på data så bær over med meg om du går inn for å se:-p

Link til blogg: http://serenitypinup.com

Ja, dett var dett for nå.. Følg meg gjerne på Facebook for oppdateringer og annet småprat!

… Og husk; diamonds are a girl’s best friend;-)

 

Betty HellKat ❤

Retro Pinup Norway-3605-Edit
Bildet er tatt under Retro Pinup Norway treff i Trondheim av vår flotte samarbeidspartner Fotograf Kristian Kittelsaahttp://www.kittelsaa.com

Jeg har vært fenget av det retro siden barneskolen da jeg nynnet på Elvis sanger på vei til skolen, Grease var favoritt filmen og jeg digget Blues Brothers. Så vintage interessen lå allerede godt plantet hos meg fra tidlig alder. Etterhvert som jeg vokste opp ble jeg bare mer og mer fenget av de litt alternative stilene. Jeg begynte så smått å eksperimentere litt, innenfor det som ville bli godtatt av de rundt meg. Til slutt ga jeg blanke i hva andre syntes og begynte å implementere mer og mer pinup i min stil.

DSC_4334FX.jpg
Bilde tatt av http://www.lundeimages.com

Jeg har nå vært betatt av klesstilen og brukt den i mange år og i 2013 begynnte jeg for fullt å intressere meg for hva denne livsstilen betydde og hva den stod for. Mye søking på nett og leting for å finne personer på instagram jeg kunne følge, sider som hadde info osv. Savnet virkelig et samlepunkt for oss norske som ville gjort det lettere for meg å finne all informasjon jeg ønsket.

 

I 2015 var jeg en av 7 deltakere i Miss Pinup Scandinavia konkurransen som blir arrangert av bladet Pinups and Kustoms. Og for å toppe det hele repeterte jeg like gjerne Serenity Sirens suksess fra 2014; jeg ble Peoples Choice 2015! En helt fantastisk opplevelse, tittel eller ei. Og nå er jeg hekta.

 

16651424_10211446171451440_1507312980_o
Foto: MothFarm Photography

Jeg håper jeg kan bidra så mye som mulig med å hjelpe Serenity å bygge et ordentlig samlepunkt for oss pinup og retro intresserte her i Norge, slik at vi alle har en felles platform vi kan reklamere for events, spre pinup budskapet og hjelpe nye spirer til å finne sin indre pinup og sin stemme. For det er nettopp det Pinup verden har gjort for meg.

Jeg har min egen hjemmeside her på wordpress hvor jeg sporadisk poster innlegg om ting som intresserer meg. Følg meg gjerne, jeg poster mye på engelsk, men har opprettet en norsk kategori som forhåpentligvis vil bli fyllt med litt nyttig stæsj med tiden.
Følg meg gjerne på Instagram under navnet: @Bettyhellkat
Og sist men ikke minst så har jeg min egen facebookside: Pinup Betty HellKat

Assisterende Vixens ❤

Med oss på laget har vi 2 sterke Pinups som har blomstret og virkelig markert seg innenfor pinupmiljøet de siste årene. Uten hjelpen fra disse herlige damene ville vi løpt rundt som 2 hodeløse høns. I tillegg til et voksende, sterkt nettverk av medlemmer som vi tyr til ved hjelp om avgjørelser og planlegginger, er det disse jentene vi først lufter våre ideer og tanker for. Og sammen former vi Norges eneste nettverk for Pinup og retrokultur.

IMGP2256_pp smart copy copy_preview
Miss Cherry Lula – Bilde tatt av MothFarm Photography
27591751_10156084057977387_324500707_n
Sweet Carmina – bilde tatt av Helge Lund

En kommentar om “Pinup Norge Crew

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s