Strawberry Lilly

Strawberry Lilly kommer fra Bodø, men er nå bosatt i Trondheim med mann og katt. Hun er blodfersk som pinup etter å ha hatt en pang-debut i studio med Fotograf Kristian Kittelsaa.

Her er hennes fortelling om hvem hun er, hvordan det hele startet og hvorfor hun liker pinup!

Retro Pinup Norway-3088-Edit-Edit
Bildet er tatt av fotograf Kristian Kittelsaa

«Last weekend I had a stroke of pinup fever 😉
Nyutsprunget pinupspire her, som bare elsker dette fargerike universet av klær, sminke, vokaler, petticoats og ikke minst folkene!

 

Bildet er tatt av fotograf Kristian Kittelsaa

Hvem er jeg? …Evigung og nysgjerrig! 😀
Jeg bor i Trondheim sammen med min fantastiske og støttende mann, og en ikke fullt så støttende katt, men han er fantastisk av og til han og, ..når han ligger og sover 😉
Det å ha støtte i familie er utrolig fint, og vi har samme interesse for retro/vintage som er fra 40-50-60 tallet, så lenge det er rett for oss. Dermed har vi etterhvert skaffet oss et hjem som er som hentet ut av 50-tallet, og vi kunne ikke trivdes bedre ❤

 

Å ha en mann som er særdeles glad i gammelt skrot, biler og båter gir min verden mange flere dimensjoner, og også uendelige muligheter for å ha med gøye «props» på fotoshoot!
Så ofte jeg har tid graver jeg i hagen og steller plantene mine, jeg syr mine egne klær og tilbehør og jeg elsker å lage mat med min gamle Pamas mixmaster.

Jeg har alltid vært kjempetynn, men aldri følt at det har bidratt positivt for meg og mitt forhold til egen kropp. Dette er nok fordi jeg alltid har hatt en negativ innstilling til kommentarer jeg har fått. Eks. Har du spist flaggstang-frø?…Sikkert fra noen som syntes det var fint for meg at jeg var relativt høy og tynn, men for meg var dette ikke noe positivt, da mitt bilde av kvinnen var formfullt og duvende. Dermed så jeg ikke på meg selv som en del av noe pent og kvinnelig. Dette vil jeg til livs, nemlig de negative tankene i menneskets hode. For meg er Pinup svaret på dette!

Pinup er for meg et tankesett og en livsstil. Med det kommer en positiv holdning til seg selv og andre som sier her er jeg og jeg er bra nok som jeg er, og at alle andre er bra nok som de er! Det ligger en enorm frihet i dette, som vi kanskje vanligvis ikke legger merke til. Men tenk om dette var normen..?!
Hvor mye mer frie, glade og trygge på oss selv vi ville vært, og dermed spredt denne tryggheten og gleden til alle der ute som av og til trenger ei hånd på skulderen eller en følelse av å ha støtte fra gode venner.

Ønsket mitt er å være en del av Retro Pinup Norge fordi jeg ser stor nytte og glede for begge parter i å ha tilknytning til andre som driver med det samme som meg. Dermed kan vi alle lære nye ting og backe hverandre opp. Det er trygghet i å ha et godt vennenettverk, derfor vil jeg være med å bygge opp denne gode plattformen, som Pinup Norge er, for andre som ønsker det samme.

For Pinup Norge og andre der ute kan jeg bidra med innlegg fra bloggen min StrawberryLilly om hva som skjer i mitt pinupliv og hva jeg gjør av fotoshoots, konkurranser og andre oppdrag. Siden jeg er helt i startgropa så har jeg ikke så mye å vise til, men jeg kommer til å melde meg på både Miss Pinup Manillusion 2016 og Miss Pinup Norway 2016.

Og om noen skal ha fotografering i Trondheim kan jeg være behjelpelig med retro/vintage props 😉

❤ Strawberry Lilly»

Du finner Strawberry Lilly på Facebook, Instagram @strawberry_lilly, og hennes blogg Strawberry Lilly

Velkommen ombord, Strawberry Lilly! ❤