Sailor Sandy CottonCandy

apJeg heter Marleen, er 21 år gammel og kommer fra et lite sted som heter Nærbø som ligger ute på Jæren. For tiden er jeg fulltidsstudent i Kristiansand på universitet i Agder, og studerer da til å bli bioingeniør. Jeg er svært hjemmekjær og har kjæreste her hjemme så jeg reiser frem og tilbake stadig støtt. Jeg elsker alt gammeldags og vintageinspirert, spesielt klesstilen! Jeg liker alt fra 20 tallet og opp til 80 tallet, mens det er stilen fra 40-60 tallet som setter denne tøffe pinuplooken som jeg har falt for.

Jeg har en far som er kaptein og jeg har vokst opp delvis til sjøss, jeg eeelsker Grease filmen og har tatt inspirasjon fra denne filmen og fra mine personlighetstrekk når jeg valgte PinUp navnet mitt, Sailor Sandy cottonCandy.

For meg er pinup det å få dolle seg opp i sitt alter ego, å få være ei jente som ser tøff og nydelig ut, med oppsatt hår og flotte kjoler, ei som er selvsikker og sassy. Det handler om å få være seg selv uten fordommer for noe. For meg er pinupjenter noen som går frem appsom forbilder for det å ha et godt forhold med seg selv og sin kropp og skaper et godt miljø for andre jenter å være i.

Jeg var finalist i Miss PinUp Norway 2018 og etter å vert sammen med alle de flotte pinupjentene en hel helg så kan jeg jo ikke la vær å melde meg inn i PinUp Norway nettverket! Miljøet er bare helt fantastisk, kvinner som støtter og hjelper hverandre gjennom tykt og tynt, og den flotte stilen som alle jentene representerer på sin måte, og dette vil jeg fortsette å være en del av og bidra til, selv om Miss PinUp Norway er over for denne gang.

🍒 Sailor Sandy CottonCandy