Pink Lady

pinkladyHei hei!
Jeg går under navnet PinkLady. Jeg er 35 år, er gift og har 2 barn og 1 hund.
PinkLady navnet ligger nært mitt hjerte. Husker godt som 10 åring da jeg syklet til videosjappa og leide videomaskin og filmen Grease. 
Etter filmen var jeg i drømmeland om både biler og stil, aner ikke hvor mange ganger jeg har sett den filmen, elsker den enda. 
Senere kom drømmen om amerikansk bil med v8-lyd i potta og det var soleklart at det skulle være en Camaro Berlinetta med T-tak og det ble det.
Jeg traff mannen i mitt liv som 16-åring og som selv hadde samme interesse rundt gamle amerikanske biler og helst litt mer. I hans familie gikk interessen bak i 2 generasjoner så her fikk vi det inn med teskje. Helt fantastisk!
Mens årene gikk og vi dro på mange treff rundt i nærmiljøet fikk jeg meg tilslutt en 65 Cadillac Deville Convertible som min mann restaurerte til meg. Rosa selvfølgelig og da kjente jeg at PinkLady begynte å bli til, sakte men sikkert.pinkladybil
Årene gikk og Rockabilly musikken kom mer og mer og interessen for hår, klær og treff ble et must. Heldigvis traff jeg min kjære medsøster Cherry Pinstripe som jeg virkelig fant tonen med. Vi har de siste 10 årene feriert sammen på Amcar treff med campingvogn og barn både i Norge, Sverige, Danmark og ikke minst dro vi til i Las Vegas på Viva Las Vegas. 
Det jeg liker med miljøet er at vi alle er så inkluderende, åpne for hverandre, alder har ingen betydning. Det er interessen som binder oss sammen og gir oss en mulighet til å drømme oss bort litt til før i tiden.
Jeg ønsker å bli medlem av Pinup Norway for å bli kjent med andre som jeg kan dele lidenskapen min med.
Følg meg gjerne på Instagram hvor jeg er under navnet @pinklady429