Narcissa Sweet

Steph 2.jpg

Hi! Jeg heter Stephanie. Jeg er en 29 år gammel geeky, gla­jente som bor på Nøtterøy sammen med kjæresten min (i 8 år) Thomas og den masete pusen vår Wargar. Like etter jeg var født flyttet familien min til Texas, der ble vi i 6 år, så hvis du noen gang prater med meg så vet du hvorfor jeg bruker så mye Engelsk når jeg snakker;) Om jeg faktisk snakker da, jeg er ubeskrivelig sjenert. Det er mer sannsynelig at du hører meg le, Thomas påstår at jeg flirer hele tiden!

Jeg har vært syk med M.E. i over 12 år nå og livet mitt er veldig preget av det; i flere år levde jeg isolert i sofaen. Thomas, World of Warcraft og Dita von Teese var det eneste som innimellom dro meg ut av dyp depresjon. En tilfeldig dag i 2010 oppdaget jeg Dita og var umiddelbart trollbundet. I ukesvis kastet jeg meg over intervjuer, videoer og bilder av henne.

Steph 1Så da var det gjort! Som ett virus spredte interessen seg. Jeg kastet alle low rise jeansene mine for å sakte men sikkert fylle skapet med kjoler, skjørt og dreamy lingerie. Når jeg ikke sov eller spilte, slukte jeg alt jeg kunne finne av burlesque, pin­ups og old Hollywood. Jeg lærte meg å fikse hår og sminke på en måte som ikke tar så mye av energien min og når jeg begir meg ut i verden nå er jeg aldri foruten hverdags glamoren. Hva var vel livet uten lebestift? Jeg elsker å planlegge og sette sammen antrekk, har alltid uttrykt meg med klær. I skapet mitt er en flott kåpe, pencil skirt og hansker et absolutt must.

De siste årene har jeg kommet meg en del; Jeg er helt kvitt depresjonen og er alltid i godt humør. Jeg kan vanligvis småsyssle litt rundt i huset hver dag og ha en til to aktiviteter utenfor huset i løpet av en god uke.

Så mange ting er mye bedre, men jeg er helt out of practice i å sosialisere. Med RPN skal jeg prøve å være litt mindre sjenert og vil veldig gjerne bli kjent med andre retro­interesserte mennesker.

Steph 3
For meg er pin­up en kjærlighet for retro/vintage stil og en feiring av femininitet og aksept. Å være positiv og elske seg selv og andre. Det er lekent, minner en om å ikke ta seg selv så seriøst.

Ellers om meg.. Drømmer om sommeren hele vinteren. Elsker dårlige vitser, Star Trek Original Series, gamle LucasArts og Sierra adventure games, å reise, å fly, se på glamorøse filmer fra ’30­ ’50 tallet, lese Fighting Fantasy bøker, stå modell for kameraet til Thomas, lage mat og å ha leiligheten for meg selv til å danse med musikken på fullt. Jeg har vært en jålete linselus siden jeg var ei lita jente og en dag håper jeg på å være oppegående nok til å posere on a regular basis, om det så bare er for kameraet til kjæresten min!

❤ Narcissa Sweet