Sweet Carmina

image2(6).JPG

Mitt navn er Claudia! Sweet Carmina er mitt pinup navn.

Jeg fikk øyne opp for retro og pinupstilen når jeg var på et fly, bil og mc festival i bygda mi Lunde i Telemark. Temaet for helgen var retro og nostalgi. Jeg bare elsker å kle meg ut så jeg måtte bare være med da de oppfordret folk til å kle seg ut i retroklær. Etter den kvelden var det gjort, jeg forelsket meg helt og holdent i klesstilen fra 1940-1950 tallet og så ofte jeg får mulighet kler jeg meg opp i de fineste kjoler og skjørt og sko. Jeg må si det at jeg liker stilen veldig godt og jeg liker å skille meg litt ut fra mengden. Nå har jeg funnet en stil en holding og et nettverk som jeg er veldig glad for å være en del av. ❤️🇳🇴👗👠

Det er bare helt fantastisk at det finnes et nettverk som pinup Norway som fokuserer på kropp og Kroppspositivisme. Det at man i tillegg kan kle seg i de stiligste kjoler bruke rød leppestift på en vanlig hverdag er bare så morro ivertfal når man bor i en liten bygd på landet som jeg gjør.

image3

Det er alt for mye fokus på den «perfekte» kroppen i dagens samfunn, Kropp er bra uansett om du er slank eller har former er lav eller høy! Vær glad i kroppen din, den er fantastisk. Det som jeg også er veldig opptatt av og brenner for er det og tørre å være seg selv og kle seg som en ønsker. Fra jeg gikk på barneskolen ble jeg mobbet for at jeg ikke hadde de moderne klærne som var inn! Jeg arvet masse klær og hadde ikke de klærene som var som resten av klassen hadde til en hver tid.

Jeg jobber fortsatt med meg selv når det kommer til hva folk mener og synes om klærene mine. Det er derfor veldig viktig for meg og ikke minst morro og kle seg opp i klær som alle andre ikke går med ,og bære klærene med selvtillit, for det er ikke klærene som avgjør hvordan man er som person! Ja det hender jeg får noen rare blikk men det er mest positive tilbakemeldinger som f.eks «så stilig du er!» Jeg er så glad for at det finnes et nettverk som pinup Norway!

Vi trenger det for å vise at man er perfekt akuratt som man er, med eller uten strekkmerker, apelsinhud, eller en prikkete kjole og en stor blomst i håret når man er å handler på butikken på en vanlig hverdag. Jeg er bare meg selv og jeg liker det😎

Klemmer fra Claudia ❤️ Sweet Carmina💃🏻