Miss ME

_MA_0563-2Jeg er Mathilde, Miss ME! 28 år fra Stavern, Vestfold.
Samboer, snart kone, ungdomsskolelærer, løsningsorientert, frivillig for Ung Kreft, sosial, fargerik, positiv og sulten på livet.
«Oppdaget»/ble introdusert for stilen av Betty HellKat da vi var kollegaer i Rogaland rundt 2014.
Har de siste årene levd, og kledd meg, mer og mer i stilen.
PinUp-navnet mitt – Miss ME – er et ordspill, og en forkortelse av mitt navn (inkludert etternavn)… Og nå som jeg snart blir «konemor», og skal bytte etternavn, blir Miss ME mitt alter ego og en del mitt gamle jeg…

Du finner meg på Instagram  under: miss_me_pinup 😉
Lever etter:

«Enten går det bra – eller så går det over!»
«Det handler ikke om hvordan du har det, men hvordan du tar det!»
«Bra nok!»

PinUp for meg handler om å trives med seg selv! Det innebærer også at man løfter seg selv opp, men ikke på bekostning av noen andre: man har bein i nesa, glimt i øyet og står for det man mener, men uten å trykke andre ned! Respekt er et nøkkelord – respekt for andre og seg selv!_MA_0210-18
Dessuten har jeg enda til gode å se noen som ikke er fin i 50-tallskjoler… Det er noe magisk med hvordan, særlig, kjolene og skjørtene i den stilen fremhever og understreker flotte, kvinnelige former – uansett form!
Det er også helt utrolig hva sko med litt hæler kan gjør med holdningen; man blir litt rettere i ryggen, løfter hode litt høyere og får, etter min erfaring, generelt litt bedre holdning – til både seg selv og livet.
Jeg ønsker, både som PinUp, lærer og medmenneske, å være med på å endre synet på kropp og holdning til egen kropp. Jeg har selv alltid være «ei stor jente» og det har ikke alltid vært lett. Spesielt vanskelig har det vært, og tidvis er det, å sloss med sitt eget hode og egnen selvfølelse…
Jeg jobber med ungdommer og i dagens samfunn er det jammen ikke lett å være «fjortiz»!
Presset er enormt i dagens samfunn: vær tynn nok, være pen nok, ha sånne klær, gjøre det bra i alt du gjør, ta 4000 knebøy daglig for å få den perfekte rumpa… Jeg ønsker ikke å være med på den «trenden»! Jeg ønsker å møte elevene mine med en holdning, til både dem og meg selv, som sier «BRA NOK»! De er «BRA NOK» som de er, og det er jammen jeg også!
Det betyr ikke at jeg ikke heier på trening, en sunn livsstil og at dem selv, og samfunnet, setter krav til dem, men ingen kan forvente mer enn at de, og jeg, gjør sitt beste!
Jeg prøver selv å leve opp til å være den beste utgaven av meg selv – uansett hva jeg gjør.

14102738_10157310699165585_4784537447475807917_nI 2016 fikk jeg diagnosen Hodgens Lymfom, altså lymfekreft, og fra mai til oktober ble jeg behandlet med cellegift. Dette innebar at det lange, tjukke og høyt elskede håret mitt forsvant, og jeg valgte å donere det før jeg begynte med behandlingen… Parykken og jeg ble ikke så gode venner, så jeg valgte å bære mitt skalla hode høyt hevet!
I sykdomsperioden lærte jeg mye om meg selv, blant annet at jeg ser bra ut uten hår og at jeg er mye sterkere enn jeg trodde – mest psykisk!
Og underveis i den «prosessen» hadde jeg en photoshoot med en fantastisk fotograf i Larvik, Lise Reng. Den dag i dag ser jeg tilbake på bildene og er stolt av det jeg ser! Enda jeg var skalla, full i kortison og vann, og minnet mest om «et badedyr noen hadde glemt å slutte å blåse opp»… Hverken hun eller jeg hadde noe erfaring med PinUp-bilder, men vi har funnet «vår greie» og jeg føler meg veldig trygg foran kameraet med henne bak kameraet! Og vi har hatt flere PinUpshoots etterpå.