Miss Bubbly Lollipop

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er en 24 år gammel jente fra Våler i Østfold. Elektrikerlærling, og hobbyfotograf, ellers driver også smått med hundekjøring. Jeg er også stolt medlem i Rebel Chicks Cruisers, som er en helt fantastisk jenteklubb i amcar miljøet. Hele livet har jeg vært en retroentusiast, tyll og farger og gamle ting er sjarm! Jeg føler rett og slett jeg er født i feil tid! Det skulle vært gamle amerikanske biler, kjekke menn i sixpence og bukseseler, og ikke minst flotte damer i alle fasonger i sine vakre kjoler! Heldigvis blir pinup stilen bare mer og mer populær, så det er en del av dette i dagens samfunn.

Processed with VSCO with hb1 preset

Grunnen til at jeg ønsker å bli med i å bli med i Pinup Norge er at jeg bare har hørt positive ting om nettverket og samholdet. Det er så mange flotte damer, og bra forbilder i Pinup Norge som det hadde vært utrolig gøy å omgås med! 🙂
Utover dette har jeg da mange modeller jeg kanskje kan jobbe med og utvikle meg videre med i min fotokarriere. Det kan også være andre vei, da jeg har stilt meg veldig lite foran kamera selv, så kanskje jeg går litt ut av komfortsonen og utvikler meg på den fronten også. Hadde vært utrolig morro!

Pinup for meg er en fantastisk glede, en stil der alle hører hjemme og at du er like flott uansett fasong!😀 Pinup stilen er veldig flinke til å få fram dette, og jeg ønsker å være med å påvirke andre til å fortsette med det!

 

image1