Miss Bella Divine

19274827_1559588487416562_7390694651948556716_n
Bildet er tatt av Therese Krane Photography i sammenheng med Miss Pinup Norway-kåringen under Flying Moose Gas i Arendal.

 

Fredrikstad-jente her som går under navnet Miss Bella Divine. Hvorfor jeg er blitt som jeg er blitt og når jeg fant meg selv i dette miljøet er vanskelig å svare på, men samtidig ikke.

Når man er oppvokst med V8’ere, gamle gode pilsnerbiler og Johnny Cash fra barndommen så kan jeg vel trygt si at dette med rockabilly, 50-tallet og ræggarkultur’n har vært med meg hele livet. Med en mor som tatovør og barndomsbilder med horn-solbriller og leopardtights å se tilbake til må jeg vel si at barndommen min har vært alfa og omega, og jeg har familien å takke. Jeg har forblitt i dette miljøet og utviklet meg deretter da jeg føler jeg hører hjemme her, og mine likestillede innen pinup er helt fantastiske. Har kun hatt gode opplevelser og for hver sesong så utfyller jeg minneboka med så mange fantastiske opplevelser, konkurranser, eventer og nye bekjentskap, samtidig som jeg bestandig lærer noe nytt.

Livsstilen for meg betyr samhold, felles interesser, det er et sentrum og en møteplass for likesinnede der vi er åpne og fordomsfrie. Pinup har ikke begrensninger innen vekt, høyde, hudfarge, etnisitet eller legning… Pinup er for oss alle uavhengig av kroppsfasong eller historie vi bærer med oss. Her er alle velkomne. Her kler vi oss, sminker oss og går slik vi vil uten å bli sett ned på. Det er helt fantastisk.

Pinup gir meg muligheten til å være meg selv og å reise rundt på eventer og happenings. Jeg har alltid noe å se fram til, det kommer alltid et event der jeg kan kle meg og stase meg litt ekstra opp, om det så er misse-kåringer, swap meet eller grensetreffet – og det er jo supergøy! Det å være pinup gjør det jo også ekstra morsomt å dra til loppemarkeder, brukthandler, o.l. Finne nye skatter til klesskapet som ofte ingen andre har.

Du finner meg cruisende rundt i en Pontiac Ventura Catalina 1969-modell, 4-dørs hard top, som den eneste i Norge.

Har vært deltager i Miss Pinup Norway 2017, og ble kåret til «Folkets favoritt», Miss Västerås 2017 og Miss Fuzzy Dice 2017.