Malin

Jeg heter Malin. Jobber fulltid som Barnehagelærer, er 32år fra Fredrikstad. Familien min består av mannen min Henrik og våre to fantastiske barn, og en hund og en katt. Jeg setter familien min høyt og elsker at vi kan være mye sammen (før barna plutselig blir tenåringer og brått flytter ut!)

Pinup for meg er kroppspositivisme, aksept, anerkjennelse, girlpower og det feminine med kjoler, stylet hår og leppestift. Bland dette godt sammen og du får en perfekt kombinasjon på hva pinup er, spør du meg. Jeg elsker den klassiske 50-talls looken, men innredningen i huset mitt er enkel og moderne med noe innslag innimellom av gamle kommoder og skap.

Jeg liker andre mennesker som er positive, ærlige og morsomme. Mennesker som er negative og føler behov for å tråkke på andre for å føle seg selv bedre er det verste jeg vet. Jeg drømmer om en verden hvor mennesker heier på hverandre og løfter hverandre opp og fram, hvor ingen dømmer noen, hvor du blir akseptert for den du er. For du er faktisk GOD NOK akkurat sånn du er. Nettopp på grunn av dette, vil jeg være en del av PinUp Norway nettverket; der blir du alltid tatt godt imot, alle heier på hverandre (på ekte!) og du kan være deg selv og du blir akseptert.