Kristine vOn Boble

Hvem er jeg?
Kristine, også kalt vOn Boble. Et kallenavn, med opphav om hvor svimete jeg er, som har forfulgt meg over halve livet, og som jeg antar vil bli med til jeg blir gammal og grå,og ennå mer svimete. 🙊😅
Jeg er født i 87, gift med Ola Andreas og sammen har vi en sønn født høsten 2017.
Er opprinnelig fra Moss, men er bosatt i Rygge. Måtte ut på landet for å få plass til hunder og en grei garasje til den lille lilla.
Den lille lilla er bilen min, en 1967 Mustang Hardtop. Den brukes hele sommeren til hverdagskjøring, men jeg elsker også å delta på Streetlegal, og kjører flere løp i året!
Selv om jeg liker 60 tallet godt, er jeg er nok mer en moderne pin up. Jeg liker å krølle håret og ta på den røde leppestiften, men kombinert med et par converse sko og en skikkelig burnout.
Men jeg elsker kropp og er en skikkelig kroppspositivist! Ikke helt av den typen som går naken rundt på stranda, men jeg går med det som får meg til å føle meg vel, og jeg gjør også ting som gjør meg glad. Jeg er den gærne naboen som egentlig ikke bryr meg om jeg går i pysj eller bikini for å hente posten,selv om antrekket består av rosa enhjørninger, glitter og fuskepels tøffler.
Ble kåret til Miss HotRod 2018 under Grensetreffet i Halden, det var stas.
Og noe av det beste var å vise frem at man kan ha det ganske morro i mammaperm bare man slapper litt av, vrikker litt på rumpa og tar frem smilet.