Eileen


Jeg heter Eileen. Er ei dame i min beste alder. Jeg kommer fra Sørlandet. Og har bodd de siste 12 åra i Grimstad. Jeg har en sønn på 17 år. Og er samboer med Presidenten i Cruisers Norway Rockabilly Crew.  Jeg har jobbet 22 år på Kitron. Som er en elektronikk fabrikk. Nå jobber i habiliteringstjenesten i Lillesand. Ellers så er jeg rolig og positiv dame mye kreativitet, latter og smil.
Jeg har lenge vært fascinert av denne 50- 60 tidsepoken. Og har hatt som hobby å lage digital scrap booking av dette temaet i over 15 år.  Jeg er også veldig kreativ innen kunst. Og holder bildeutstilling av mine malerier i Arendal. Jeg er utdannet som Grafisk Design og har hatt akryl og akvarell maling som en stor hobby.
Pinup for meg er en mote, livstil som jeg har tatt tett til hjerte. Jeg elsker det!! En kan bli tatt vel imot uavhengig av alder, kroppsfasong eller utseende. Mitt budskap å nå frem til alle jenter i alle alder – En kan være slik man er. Være fornøyd med våre kvinnelige former og fasonger. Jeg ønsker å være med for å lære mer om denne tidsepoken. Lære mer om hår, klær og sminke. Og ikke minst inspirere og bli inspirert.
Jeg føler jeg passer inn i Pinup Norway. Her kan jeg lære, og gi tilbake. Og bidra med å inspirere andre og bli inspirert.