Dresstastic

boudoir_mariannewahlberg_oslo_morgengave-5245
Fotograf: @storiesbymariannewahlberg

Jeg har i voksen alder blitt innmari glad i kjoler, jeg er så innmari glad i kjoler at jeg måtte ha to klesskap inne på et kott som jeg egentlig hadde gitt til mannen. Men selv der formerte kjolene seg så mye at det ikke var plass. Jeg sa til min mann at enten så må vi flytte i større hus eller bygge ut – vi bygde ut 😉 Så når mannen min kom opp med nick for meg på instagram så kunne det ikke passe bedre: Dresstastic

Jeg er født en vinterdag i 1985. Pin up, klær og sminke er kun hobby. Til vanlig arbeider jeg som styrer i barnehage. Vi har to gutter så mye av tiden går på dem. Men innimellom får jeg tid for meg seg og dolle meg opp som jeg ønsker. Og da kjenner jeg at da er det skikkelig meg-tid.

Pin up for meg var først at jeg likte stilen, jeg liker å kle meg i vintage og retroinspirerte klær. Jeg føler meg femenistisk, pen, og til tider sexy men ikke vulgær.

Men krake søker make, så etter å ha bli kjent med flere med samme interesse, via kurser og instragram har det blitt noe mer.

Jeg oppdaget at her er det et miljø med jenter/damer som virkelig vil hverandre godt. Som heier på hverandre og støtter hverandre.

DSC_4672
Fotograf: @storiesbymariannewahlberg

I 2017 var jeg på min aller første pin up konkurranse – Miss Fuzzy Dice, Halden. Og selv om dette var en konkurranse, mot hverandre, så heiet alle jentene på hverandre. Det var positivitisme all over the place. Det var helt fantastisk.

Jeg vil være en del av Pinup Norway fordi jeg vil ta en del av det å være positiv overfor hverandre. Uansett om man foretrekker store skjørter, pencilskirts, bukser eller annet. Uvhengig av hvordan man sminker seg, fikser håret eller annet. Uavhenging av hva slags innpakning man kommer i. Så lenge vi alle kan være positive ovenfor hverandre. Ha et nettverk å kunne dele erfaringer og tips med. Likesinnede. Dette betyr ikke at man ikke skal kunne si ifra om noe man ikke syns er greit eller plager en, men det skal likevel gjøres på en god måte uten at det skal ende i ufinheter mot hverandre.