Barbie Von Kitty

IMG_5452

Hvem er du? Fortell litt om deg selv. Mitt navn er Barbie von kitty, og æg er ei sprudlande og glae jenta frå Jæren (rogaland) har alltid hatt eit godt auge for retro og vintage ting så når min store søster visa mæg pinup blei æg betatt frå fyste stund. Æg æ gla i å dansa swing, drive med fotografi, og masse anert på fritiden, i tilegg driver æg med skole kor drømmen er å bli psykolog eller sykepleier innenfor psykisk helse.

 

Hva er Pinup for deg? Har du et budskap du ønsker å formidle? Pinup for meg er ein måte og vise at alle er nydelige, eg er ikkje stor av meg, men er ennå større og har meir former enn det fleiste  min alder, og derfor elsker eg og kunne gå «full pinup» for og prøve og få slutt på stigmaen om at man må se sånn og sånn ut. Ikkje minst elsker æg koss æg kan værme med og påvirke andre til og både kle seg som dei vil og også gjør som dei vil. Det og vokse opp i genrasjon perfekt/prestasjon er ingen dans på roser, men likevell med mitt rosa hår og min unike sans for biler/møbler og stil ønsker æg og normaliser ulikhetene blant mennesket.

IMG_5437

Hvorfor vil du være en del av Pinup Norway nettverket? Æg vil væra ein del av pinup Norway nettverket fordi sammholdet hørres veldig bra ut og ikkje minst at min storesøster Betty Hellkat som også er mitt største forbilde er med hos dokk. Betty hellkat, er og vil alltid være eit ikon på at selv om andre slenger deg ned i sorpa skal du alltid reise deg med eit smil og med ein kick ass stil som gjær andre sjalu.

 

Er det noe spesielt du kan bidra med i Pinup Norway? Æg vett ikkje om det er noge spesielt æg kan bidra med, men det er alltid godt og ha fleire i ryggen og ikkje minst er æg ei sprudlande og glae jenta som alltid prøver og spreie harmoni og glede.