Aase Cesilie

Hei!

Jeg er 26 år, og bor i solbyen Sarpsborg. Der bor jeg med min fantastiske kjæreste, som jeg for øvrig skal gifte meg med i sommer. Sammen har vi to «barn», katten Lillepus og hunden Odin.

Jeg jobber som lærer ved en barneskole, og for øyeblikket er jeg kontaktlærer på 5 trinn.  En gang i uka driver jeg også med magedans, noe som jeg synes er ekstremt morsomt.    For meg så startet min Pinup reise for alvor da jeg møtte kjæresten min. Han bodde ikke langt i fra Halden, og han var relativt opptatt av veteranbiler. Jeg har alltid hatt et godt forhold til den gode gamle musikken. Min mor elsker Elvis så han har jeg fått inn med morsmelka. Da jeg flyttet ut til min kjæreste så anskaffet vi oss en Chevrolet Chevelle 71 modell. Jeg dro til Fønix i Halden og fikk meg den første pinupkjolen min. Og der var det gjort. Etter dette har mitt garderobeskap bare økt i kjolebestand! Alt i fra tettsittende til swingkjoler. Jeg forsøker å oppgradere skapet enda mer, da jeg prøver å få mer klær til hverdags også. 

For meg så er Pinup glede! Det er gleden av å få ha på fantastiske klær. Gleden av å kunne kjøpe store flotte swingkjoler. Det er gleden av å få kunne se helt fabulous ut på håret. Det er gleden av å kunne få ha akkurat den kroppsfasongen man selv vil ha. Det er gleden av å kunne få være seg selv helt ut! Pinup er ren glede, du er den du er og det aksepterer dine fellow Pinups!