Velkommen til Pinup Norway

ainup-cherry

Det som kjennetegner pinup-miljøet er samhold, støtte, aksept, vennskap og ikke minst respekt. Hos oss viser vi alle respekt for hvem de andre er og det de gjør – for du har alltid en alliert i dine pinup-søstre.

Vi er alle en del av dette miljøet fordi vi synes det er gøy, og det er med fokus på den gleden det gir hver og en av oss vi ønsker å bringe ut til andre.
Hos oss skal du finne et pusterom fra hverdagen, du skal føle deg trygg, inkludert og ikke minst verdsatt for akkurat den du er.

Pinup Norway er en interesseorganisasjon skapt for å være et samlingspunkt for alle som driver med pinup i Norge, eller andre som er interessert i retrokultur. Alle er velkomne til å være en del av Pinup Norway –  det er ikke noe krav eller forventing om at du skal være profesjonell på noe vis. Den eneste begrensningen er at du må være 18 år om organisasjonen skal promotere deg. Ting som høyde, vekt og alder for øvrig spiller absolutt ingen rolle.

ALLE er hjertelig velkomne til å bli en del av vårt miljø!

Pinup Norway fins også på Facebook og Instagram. Vi er også på SnapChat, hvor medlemmene deler sin hverdag, så lurer du litt på hvem vi er så søk oss opp der.

Vi har en egen online merchandise shop som hjelper oss å holde hjulene i gang og arrangere årets råeste happening (les: Miss Pinup Norway); https://shop.spreadshirt.no/pinupnorwayshop/ ta gjerne en titt på vårt brede sortiment

OBS: Kan være lurt å merke seg at varene produseres og sendes fra utlandet så toll kan forekomme over 350NOK

Pinup Norway skal:
– være et samlingspunkt for alle som ønsker å drive med pinup (pinup-modeller, make-up artister, fotografer etc) i Norge.
– være ambassadør for pinup-kunsten og dens særpreg
– vise at kvinner i alle former og fasonger kan være en modell at det er en styrke i å vise sin kvinnelighet og femininitet.

Vi er opptatt av å hylle kvinner og kvinnekropper, i akkurat det herlige mangfoldet som vi er ment å komme i.

Har du eller vet du om kommende arrangement som kan være av interesse for oss som liker pinupstilen? Ta gjerne kontakt slik at vi kan promotere eventet og informere flere om hva som kommer til å skje i deres nærområde!

Ønsker du å melde deg inn i vårt nettverk send oss en mail til pinupnorway@gmail.com og merk med «Pinup Norway Medlemsskap» så sender vi deg nødvendig informasjon om hvordan bli del av Norges eneste pinup- og retronettverk.

_MG_7685
Våre finalister i Miss Pinup Norway 2017 tatt av Fotograf Bente Jo

Hvert år arrangerer vi også vårt eget event, nemlig Miss Pinup Norway. Dette er mer en samling enn en konkurranse, hvor pinups fra hele Norges land møtes under en helg og bygger vennskap som strekker seg over kommunegrenser, lager minner for livet og koser seg på et treff med likesinnede.

Miss Pinup Norway arrangeres årlig, med unntak av 2020-22. For mer informasjon ang. påmelding se Miss Pinup Norway, for å få en smakebit av tidligere treff og finalister se under fanen Events.

ainup-cherry

xx Serenity Siren og styret

2 kommentarer om “Velkommen til Pinup Norway

Kommentarer er stengt.