Miss Viva Las Vegas

Viva Las Vegas Rockabilly Weekend er verdens største treff av sitt slag, og arrangerer for fjerde året Miss Viva Las Vegas – den største pinup-konkurransen idag.

Viva Las Vegas Rockabilly Weekend (eller bare VLV/Viva) arrangeres hvert år i, ja du gjettet det, Las Vegas rundt påsketider. Årets dato er 14.-17. april og stedet er The Orleans Hotel. Les mer om eventet her.

De årene Miss VLV har blitt avholdt så har i snitt 150 jenter meldt seg på hvert år, og bare 12 går til finalen. Så dette henger høyt på strå!

2016 er intet unntak, med ca 138 påmeldte. 6 jenter er så heldige å bli plukket direkte til konkurransen, mens de resterende 6 plassene får et utvalg jenter kjempe om ved avstemning. Nå ble 50 jenter plukket ut til avstemningsdelen, og blant de har vi en norsk!

Retro Pinup Norway oppfordrer alle som ønsker å se Marion Massacre representere Norge på scenen om å gi sin stemme til henne! Det er en bragd å ha klart å komme seg såpass langt i konkurransen, det kan ikke stoppe her;-)

Det er enkelt å stemme, følg disse punktene:

  1. Besøk Viva Las Vegas sin hjemmeside
  2. Scroll ned til du finner Marion Massacre
  3. Klikk «vote» og følg instruksjonene

Ikke bruk Hotmail eller en MSN-adresse da de blokkerer for stemme-bekreftelsene!

Om du ikke vet hvem Marion Massacre er, så sjekk ut siden hennes på Facebook eller let henne opp på Instagram: missmarionmassacre.

Spre gjerne ordet om avstemningen også, den er åpen til 29. januar.

Man kan stemme én gang pr IP/mail-adresse, husk å sjekke spamfilter eller popup-innstillinger om man ikke får bekreftelse på sin stemme.

Retro Pinup Norway krysser fingrene for Marion Massacre! Stem og del, folkens! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s