PinUp Hack #2: Fjerne farge flekker

pinuphack hvit

Da har vi kommet til hack nummer to! Den første ble kjempegodt tatt i mot, det var hyggelig å se. Herlig å kunne dele litt triks med andre som intresserer seg for det samme. Del gjerne dine Pinup Hacks med oss i RPN ved å tipse oss på vår facebook side eller kommenter på våre innlegg her på bloggen!

Dette trikset er et av de mest kjente triksene. De fleste lærer dette iløpet av de første årene etter at man har startet med hårfarging.

PhotoGrid_1444839534934

Det man trenger for å få fjernet overflødig hårfarge fra ansiktet og resten av kroppen forsåvidt er en balsam. Det trenger ikke være en super dyr balsam, kan være en billig enkel en som kun er til dette formålet, akkurat som det er lurt å innvestere i en hårspray kun til å fjerne flekker fra vasken med, hehe!

Men en dyptvirkende balsam er jo alltid best. Jeg pleier bruke en av mine «mini-kur» balsamer for farget hår som skal virke i 2-3 minutter, de pleier være ganske gode og effektive.

Dette trikset funker selvsagt best om du påfører balsam FØR du begynner å farge. Velg ut de områdene du veit du pleier å plages med flekker og søl og smør godt på med balsam. Et tykkt lag som du overhodet orker å smøre egentlig. Deretter er det bare å starte fargingen. Når du er ferdig bruker du bare en varm klut til å vaske bort balsamen.

PhotoGrid_1444839590821

Men er du som meg og har en tendens til å glemme av ting og huske dem når det er for sent, så funker dette også etter at fargen allerede er påført. Den er ikke like effektiv som du kanskje ser på bildene, MEN den tar bort det aller værste! Så det er faktisk fullt mulig å gå på butikken like etter uten å føle at folk stirrer på den svære røde flekken i panna og på halsen din.

Du gjør bare som nevnt over, tar en god mengde balsam og smører over fargeflekkene som du ønker å fjerne. La den virke i noen minutter før du fjerner balsamen med en varm klut.

bettyhellkatsignature

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s